Bestyrelsesmøde 10-10-2023

Dato: 10-10-2023

Tilstede: Niklas Munk-Andersen, Ivy Tingting Guan, Birgitte Bidstrup, Morten Egelund Rasmussen

Fraværende: Jens Rasmussen

Opfølgning på sidste møde:

Bestyrelsen har drøftet sager og fulgt op på punkter fra det seneste møde.

Information om SAB og organisationen generelt ved Lise Buhelt:

Besøg af Lise Buhelt fra SAB, hvor hun præsenterede organisationen og muligheder for samarbejde. Der er potentiale for bedre økonomisk overblik og øget synlighed for bestyrelsen.

Opsøgende arbejde og bestyrelsens synlighed:

Diskussion om nødvendigheden af opsøgende arbejde for at informere nye beboere om bestyrelsens rolle og synlighed. Forslag om at arrangere dialogskabende events som gløgg- eller pølseaftener for at involvere beboerne og øge bestyrelsens synlighed.

Cykeloprydning og -parkering:

Overvejelser om etablering af cykelparkering, især foran børnehuset på Sluseholmen. Bestyrelsens anbefaling er at undgå parkering foran børnehuset på grund af trængsel i morgen- og eftermiddagstimer. I stedet anbefales parkering på hjørnerne ved DGV og TJV.

Beboerlokale og gæsteværelse:

Diskussion om indførelse af depositum som garanti fra gårdlauget i forbindelse med brug af beboerlokaler og gæsteværelse. Behov for yderligere økonomisk analyse af beboerlokale og gæsteværelse.

Booking system og økonomi:

Overvejelser om at implementere et booking system gennem SAB for beboerlokale og gæsteværelse. Nødvendighed af økonomisk gennemgang og opdatering af disse faciliteter.

Genbrugsstation og affaldssortering:

Beslutning om at tage kontakt for at undersøge muligheder for forbedringer i forbindelse med genbrugsstationen og affaldssortering.

Driftkonti og økonomi:

Drøftelse af driftskonti hos KAB. Spørgsmål vedrørende driftsøkonomi rettes til Jesper. Anmodning om økonomisk gennemgang i kommende møder.

Markvandring og istandsættelse:

Planlægning af en markvandring for at identificere områder, der kræver istandsættelse, samt udarbejdelse af budget. Gennemgang af forventningerne til, hvad servicecenteret skal levere til beboerne. Forslag om at forberede og diskutere serviceniveau.

Bestyrelseskursus og seminar:

Overvejelser om deltagelse i kurser og arrangement af et bestyrelsesseminar i Vanløse-området. Mulighed for deltagelse i forskellige kurser gennem KAB, herunder "Ny i bestyrelsen"-kursus og økonomikursus.

Generelt:

Beslutning om at vælge repræsentantskab af bestyrelsen frem for personlig repræsentation, da det giver større fleksibilitet og mulighed for afstemninger i løbet af året. Fastlæggelse af næste mødedato den 8. november eller muligvis den første onsdag i hver måned.